Selamlar,

Büyük heyecanımı tüm forum halkı ile paylaşmak istiyorum.

Togg başvurusunda bulunmuştum. Projenin başından beri beklediğim ve heyecanlandığım bir araçtı.

Bugün saat 21:00a kadar zor bekledim, sonrasında çekiliş yapılıp sonuçlar 22:30 da açıklanacak dediklerinde o 1.5 saat de geçmedi. 22:33 de siteye ancak erişim sağladım fakat sonuçlar henüz tam yüklenmediği için “ asil ve yedek listesinde değilsiniz” mesajını gördüm ve çok büyük bir üzüntü kapladı içimi.

Sonra twitterda yazan bir iki arkadaşı gördüm, sonuçların siteye ancak yüklendiğini çerezleri silip tekrar sorgu yapılması gerektiğini yazmış.

Siteye girip tekrar sorgu yaptığımda 18.430uncu sıradan ASİL KAZANAN olarak çekilişi kazandığımı gördüm.

Sıralamanın neye yaradığını tam olarak bilmiyorum,

En kısa zamanda araca erişebilmek için Nisan ayında teslimata başlayacak olan 530KM uzun menzilli modeli seçtim.

Kapadokya renk, panoramik cam, meridian ses sistemi, lansman paketi, 19” jantlar ile 1.29 Milyona denk geldi. 60 bin ön ödeme düşünce 1.23M kalan miktar.

Bakalım teslimat ve ödeme süreci için trumore uygulamasından sürekli bilgi akışı sağlayacağım.

Başka kazanan arkadaşlar varsa hayırlı uğurlu olsun
Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah

Çok istediğim için ve beni önce üzüp sonra sevindirdiği için mutlu haberi burada herkesle paylaşmak istedim

Sevgiler

Gelişmeler

TOGG Çekilişinden sonra siparişleri takip ettiğimiz sayfa da bulunan ibarede çekilişten sonra yaklaşık 3-4 gün '' ÇEKİLİŞ DEVAM EDİYOR '' yazısı yazmaktaydı.

Bu Pazartesi günü '' TOGG Siparişi Vermeye Hak Kazandınız '' Statüsüne geçti.

Bundan sonra ki adımlarda Ödeme-Üretim vb gibi kademeler var. Gelişmeler oldukça aktaracağım

GELİŞME 2 : Togg tarafından mail geldi ve teslimatın Aralık ayı içerisinde yapılacağı belirtildi. Son sıralarda kazanmıştık zaten sonlarda bekliyorduk.

GELİŞME 3 : Aralık başı zammından sonra TOGG'dan vazgeçtik. Yılbaşı sonrası bir zam bekliyorduk. Fiyat ile ilgili bir sorun olmamasına rağmen yapılanı yanlış bulduğumuz için çekiliş ile ödüllendirilmek yerine cezalandırma sistemi uygulandı.

İptal ettiğimin ertesi günü 2022 Passat Alltrack 4x4 station araç satın aldık.