Gerçekten ne iş yaptığını bilmeyen ama yılda bir kaç milyon kazanan bir sürü saçma sapan insan var piyasada. Bir de piyasayı egale etmiş durumdalar.
1.) Ne iş yaptığını ve yaptığı işin adını bilmiyor,
2.) Güzelce işini anlatamıyor,
3.) Konuşma özürlü (sesli ya da görüntülü dahi arayıp konuşamıyorsun)
4.) Söz veriyor, vaadlerini yazılı metin olarak yolluyor, ne verdiği süreler ne de içerik tutuyor,
5.) Neden sorunca "benle alakalı durum değil" diyor sebeplerini yazıyor hatta kiminle alakalı ise aracı olduğu firmanın numarasını veriyor onunla konuş diyor,
6.) İade isteyince şu kadarını yapabilirim diyor,
7.) İş içerisinde bir sürü adım var ben diyorum ki en azından şu adımı halledelim diğerleri sonraya kalsın, onu halledemiyor diğerini ne yaptın diyorum "sen bu daha önemli dedim diğerini şimdi neden soruyorsun" diyor.
Karın ağrısı bir sürü gereksiz insandan bıktım. Bu güne kadar bir iki iş modeli geliştirdim. Geliştirdiğim iş modellerinin ortak özelliği şu; birisinden ya da birilerinden hizmet almaya niyetlendim ya o hizmeti kimse yapamadı ya da yapan herkes yarım yamalak yaptı. Cidden kafam atarsa şunu yapacağım, hizmet almaya çalıştığım ama o hizmeti alamadığım tüm sektörlere ekip kurup tek tek gireceğim. Ciddi ciddi bazı insanlar büyük karın ağrısı..