Olay nasıl oldu hocam? İstekleriniz nelerdi beni de bilgilendirme şansınız var mıdır?
Olay kira sözleşmesinin bitimine 1-2 ay kala başladı. Bizi arayıp 1300₺ olan kiranızı yeni yılda 2500₺ ödeyin ya da çıkın yoksa kızım oturacak felan dedi bizde yeni yasa geldi maksimum %25 zam olabilir dedik. O da o yalan öyle bişey yok vs dedi bizde arkadaşlarla konuştuk evin eksiklerini gidersin kabulüz dedik. evin eksikleride, ev çoook eski olduğu için kapıları ve camları kapanmıyordu, hava geçiriyordu kışın konya çok soğuk olduğu için zor oluyordu. ev sahibi bu şartları kabul etti bizde bunları yaparsan 2500₺ atarız dedik ama yeni sözleşme imzalamadık. Yeni kira dönemi başladı biz başlangıç olarak 2500₺ gönderdik. Sonra aradık evin eksiklerini ne zaman yaptıracaksın dedik ev sahibide usta yok bulamıyoruz aslında bunları ben yaptırmak zorunda değilim vs dedi tamam ben bir daha bakayım dedi bizde 1 hafta daha verdik. 1 hafta sonra arayıp ne oldu dedik yine aynı şeyleri söyledi ben de abla ben bulayıp ustayı sen ücreti öde dedik o da tamam olur dedi. Ben de usta buldum 1000₺ye herşeyi yapacaktı. Aradım 1000₺ çok fazla o kadar veremem ben yaptırmak zorunda değilim dedi ve ben abime sorayım onun tanıdıkları var dedi. Bizde arkadaşlarla yeni kira dönemine kadar (2 hafta) süre verdik ve yaptırmadı. Bizde 1300₺ + %25 koyarak gönderdik. Hemen yazdı eksik gelmiş diye. Bizde dedik böyle böyle sen yapacağım dedin yapmadın bizde hakkımız olanı yapıyoruz dedik. Sonra arayıp tehdit etti yalanlar uydurdu. en son icraya verdi evden çıkartmak için bizde itiraz ettik sonuçlanmasını bekliyoruz. Kaybedeceğini anlayınca tekrardan vermiş ona da itiraz ettik onunda sonuçlanmasını bekliyoruz.