Ben sana olacaklardan birebir bahsedeyim,
Şikayetçi olacaksın eğer ters bir insansa seni çıkarmak için her türlü tersliği yapacak bu süreçte ( umarım şiddete dayalı bir olay gelişmez )
Ortalama bu dava süreci 1.5 - 2 sene sürecek ve eninde sonunda evden tahliye edileceksin.
2 yıl sonra bir ev sahibi olamamışsan ev arayışına gireceksin ve kiralar çok farklı noktalarda olacak.
Sen haklısın bana göre sözden dönmek yakışmamış ama olay aynen böyle işleyecek. Şuan başka bir eve çıkıp 5000'den girsen 2 sene sonra kiran atıyorum 7000 olacağına mahkeme sonuçlanınca aynı eve 9000den gireceksin belki çünkü yeni kiracı olacaksın o gün. Bu tarz olaylar çok yaşandı kiracı her zaman zararlı çıkıyor, alternatifin varsa taşınma masraflarını talep edip taşın başını ağrıtma derim.
Hocam şöyle bir şey var adam yaşlı birisi ve benim hanım tek yaşıyordu beni bilmiyor diyebilirim ondan kadın diye böyle yapıyor ben sakin bir adam değilim yani zorbalığa basvurursa kendisi bilir ama kadını tek görüp böyle konuşması telefon da tehditkar konusmasi hiç hoş değil