Aynı zaman da ben de açtım 600e yakın özgün ve seu uyumlu makalelerim var ancak index almıyor alınan da geri siliniyor, hit de gelmiyor 4 aydır bakalım hayırlısı
Benim yazılarım indeks alıyor fakat çok geriden sıralamaya giriyor. Bu sebeple hit almıyor.
Merhaba,
Birçok faktör etkili. Dilerseniz kontrol edebiliriz.
Tabi görüşmek isterim.
Ben paket satış siteme 10 makale ekleyip index almıyorum diye boşuna moralimi bozuyormuşum

Başaracağız
Yani şuanda büyük hitler beklemiyorum fakat bir hareketlilik olması gerekiyor az da olsa
Hocam genel blog sitem var 2. senesine girdi hatta 350+ özgün içerik var. SEO çalışması backlink vs her şeyi yaptım. Sosyal medya hesapları aklınıza ne geliyorsa. Yok olmadı başaramadım şimdi satışa çıkardım

Başaran kişiler var orası ayrı ama genel anlamda blog sitelerini tutturmak artık çok zor.
Evet bunun farkındayım fakat nedenlerini öğerenmek isterim yada yapılması gereken bir şey varsa çağa uyum sağlamak.
Hit beklentiniz nedir. ne kadar hit geliyor günlük.
Hit beklentim yok uç değil günlük 20 30 40 olacak şekilde zamanla artsın isterim ama 5-10 arası gelmiyor bile.
Anahtar kelime analiziniz hatalıdır
Anahtar kelime analizinde semrush üzerinden düşük hacim ve düşük kd ile başladım ve öyle ilerliyorum ''ters piramit'' mantığı ile fakat buna rağmen spam siteler üst sıralarda geziniyor. Benden spamlayanlar bile benden üstte.
55 makaleye ne kadar hit geliyor günlük?
5-10 arası anca geliyor.