Sonuç başından beri belliydi. Bu elemelere de gidemezsek şaşırmam.

Almanın bile en beceriksizini bulup getiriyorlar. Milli Takımlar düzeyine turnuva hocaları seçmek gerekiyor. Alman en azından kadro seçiminde liyakatli davranır dedik ama onu da yapmıyor.

Cengiz'den ben bıktım bunlar nasıl dayanıyor anlamıyorum. Adam gittiği hiçbir takımda istikrar yakalayamamasına rağmen yıldız havalarında takılıyor. Sola çek güçsüz plase vur. Sola çek dağa taşa vur. Sola çek saçma orta aç. En iyi yaptığı şey de sola çek geriye pas ver. Başka hiçbir numarası yok.

Neden Çağlar? Bu sezon top oynamamış adamı hangi kafayla 11 oynatıyorsun? Eline stoper mi yok?

Kendi taraftarının yuhaladığı İrfancan'ı hangi mantıkla kadroya alıyorsun? Kadrodan çıkarıldıktan sonra kendi takımında idmanlara başlayan Abdülkerim'i nasıl sakat diye kadrodan çıkarıyorsun?

Takımda sistem yok. Kimin ne yaptığı belli değil. Bir oyun stili olur takımın. Pas oyunu olur, geçiş oyunu olur ama bizde yıllardır bir şey yok. Elinde belki de TR tarihinin Avrupa'da oynayan en iyi oyuncuları var ama bir cacık yapamıyorlar.

Tamam rakip çok iyi bir takım ama sen San Marino ile yapıyor gibi deli gibi hücum yaparsan o da sana San Marino'ya attığı gibi kolay goller atar.