Sapancalı olarak size şunu söylemek istiyorum, Argo bir tabir kullanacağım fakat beni bağışlayınız. Kıyafetinizle gelip çıplak dönebilirsiniz çünkü piyasa ortada, kimler başında onlar da ortada. Sahibinden'de çok sayıda arsa vs. görebilirsiniz. Fakat size piyasa anlamında durumu açıklayayım. Sapancanın çok büyük bir bölümü karadenizli Ailelerden oluşur. Buradaki Bungalov piyasası'nın hemen hemen %95i 10 yıl önceden paylaşıldı hem de devlet yöneticilerinin akrabaları tarafından yapıldı bunlar. Dağ Yamaçlar Tepeler buna dahildir zaten inşaat'lardan bunu anlayabilirsiniz. Kristal su deposunun ordan (TanTan Ailesine Mahsus), fabrikaların olduğu alana kadar piyasa tamamen oluşturulmuş durumda. Bu işlerin arkasında da genel olarak milletvekilleri bürokratların akrabaları var. Eskiden Ahır olarak kullandığımız yerleri şimdi küre evleri olarak pazarlıyorlar. Yani şunu söylemek istiyorum, eğer gücünüze güveniyorsanız girin fakat sade bir girişimci olarak pastadan payımızı alalım diyorsanız çok yükseklerde uçmadan girin derim.