Müslüm Gürses konseri resimde görünmese de Baba'nın TAM önünde oturmuş atmışım bacak bacak üstüne, sınırsız rakı istediğim her şarkıyı yazdım peçeteye söylettim, bana onu sevdiren arkadaştanda telefonla istekler alıp hepsini söylettim. İşin özü ilk 1 milyon dolarımı kazandığım günün gecesi yapmayı hayal ettiğim özel konseri cebimde 120 TL ile yaşadım.

Cepte toplam 120 TL vardı. Hesap 80 TL. İdi (sınırsız yerli içki) 20 TL de bahşiş attım. Konser bitti, babaya özel yaptığım tabloyu kendisine hediye ettim kapıda, yer Arnavutköy baktım taksiye, ev Kurtuluşta 😂 baktım büfeye 😁 girdim yap dedim bir yarım ekmek sandviç ver bir ayran ver bir de sigara bitti 20 TL. Sonra başladım eve yürümeye. O zaman kurtuluşta oturuyordum. Ortaköy de A plus önünden geçerken baktım ahali kopuyor daha doğrusu koptuğunu sanıyor.. "ulaaa dedim siz koptuğunuzu sanıyorsunuz ben ilk milyon doların kazandığımda yaşamayı hayal ettiğimi yaşadım heey yavrumm heey.." dedim tıngır mırgır yürüye yürüye eve döndüm. Böyle de muhteşem bir anı idi o konser benim için