Geçenlerde bir konu açtım dandik bir H410 asus anakartım vardı. 0 almıştım ve ram slotlarından birine ram taktığımda bilgisayar açılmıyordu bende ram bozuk sanıp 8gb olarak 3 ay kullandım ve yetmeyince oyunlarda 8 gb ram 8 daha aldım ve slota taktım yine çalışmadı. Anladımki slot bozuk. Garantisi devam eden anakartı vatana götürdüm ve sorunu anlatım vatan bıraktım 3 tane kağıt imzaladım bende bilgisayarsız kalmiyim diye b560 asus çok beğendiğim bir anakartı satın aldım çıktım. 2 3 gün sonra mesaj geldi Müşteri hatasıdır tamiri için 400 tl istendi. Bende red yazdım tamirini yaptırmadım. 1 2 gün sonra vatan anakartı almam için aradı gittim servis bölümüne kartı istedim ve asus servisi 250 tl servis ücreti dediler. Bende dedim bu parayı ödemem. Anakartı alamazsın o zaman dediler. Ben zaten sinirli birisiyim. Vatan bana 15 km ilerde. Ben orhangazide otruyorum vatan yalovada. Oruçda kafama vurmuş. Temsilciye dönüp sen beni gasp edemezsin dedim. Sen kartı alırken bunun bilgisi verdimmi bana dedim. Bilgi eksilkliği olmuş dedi. Olmayacak dedim yetklini çağır gitti yetkili ile konuştu durum aynı. Bana imzallatığın kağıtlarda bu bilgi yazıyormuydu dedim yazmadığını söyledi o zaman ödeme yapmıyorum anakartımı rehin tutamazsın getir dedim. Getiremeyeceğini bu işlemi dijitalden atlayamacapnı soyledi. Tüketeci haklarına bildireceğimi söyleyip ewe geri döndüm ve sabah VATAN BİLGİSAYAR ARADI, ÜCRET SİLİNMİŞTİR ÜCRETSİZ ŞEKİLDE KARTI ALABİLEĞİMİ SÖYLEDİLER. VATAN BİLGİSAYARDA İLK DEFA KARŞILAŞTIĞIM TEKNİK SERVİS PROBLEMİ DEĞİL.