$monthlyIncome1 = $MySQL->prepare("SELECT COUNT(*) AS SAYI, SUM(`gun`) AS GUN, SUM(`miktar`) AS CIRO FROM `girdiler` WHERE `date_cikis` LIKE :date_cikis", array(PDO::ATTR_CURSOR => PDO::CURSOR_FWDONLY));
                                        $monthlyIncome1->execute(array(":date_cikis" => date("Y")."-".date("m",strtotime('January'))."-%"));
                                        $fetchMonthlyIncome1 = $monthlyIncome1->fetch(PDO::FETCH_OBJ);

$monthlyIncome2 = $MySQL->prepare("SELECT COUNT(*) AS SAYI, SUM(`gun`) AS GUN, SUM(`miktar`) AS CIRO FROM `girdiler` WHERE `date_cikis` LIKE :date_cikis", array(PDO::ATTR_CURSOR => PDO::CURSOR_FWDONLY));
                                        $monthlyIncome2->execute(array(":date_cikis" => date("Y")."-".date("m",strtotime('February'))."-%"));
                                        $fetchMonthlyIncome2 = $monthlyIncome2->fetch(PDO::FETCH_OBJ);

$monthlyIncome3 = $MySQL->prepare("SELECT COUNT(*) AS SAYI, SUM(`gun`) AS GUN, SUM(`miktar`) AS CIRO FROM `girdiler` WHERE `date_cikis` LIKE :date_cikis", array(PDO::ATTR_CURSOR => PDO::CURSOR_FWDONLY));
                                        $monthlyIncome3->execute(array(":date_cikis" => date("Y")."-".date("m",strtotime('March'))."-%"));
                                        $fetchMonthlyIncome3 = $monthlyIncome3->fetch(PDO::FETCH_OBJ);
Böyle bir kod yapım bulunmakta Ocak ve Mart ayındaki verileri düzgün bir şekilde çekebiliyorum fakat Şubat ayını yazdırmak istediğimde yine mart ayının verilerini yazdırıyor.

<?=$fetchMonthlyIncome1->CIRO;?>, <?=$fetchMonthlyIncome2->CIRO;?>, <?=$fetchMonthlyIncome3->CIRO;?>
Bu bölümü aşağıda ki gibi değiştirerek test etmek istedim fakat bu seferde ocak ayının verilerini yazdırdı.

$monthlyIncome2->execute(array(":date_cikis" => date("Y")."-".date("m",strtotime('date("m")-1'))."-%"));
Geri kalan 9 ayda da kodları kullanıyorum hiç bir sorun olmadan çalışıyor ama şubat ayına kesinlikle ulaşamıyorum