Normalde yazmayacaktım ama dayanamadım.
Öncelikle sizin ticaret sayınız kadar Melih abinin okumuş olduğu pazarlama kitabı var. Ve belki bir okadarda izlediği eğitim var.
Boş boş başlık dediğiniz konular sayesinde hayatım değişti. Ve kendimi bir düzene oturttum. Düzenli kitap okumaya başladım. Artık uyurken bile kazanç elde ediyorum.
Son olarak. Melih abi normalde bu platforma dönmeyecekti. Kendisi youtube videosunda bahsettiği gibi özel bir davet vesilesiyle buraya geri döndü. Emin ol buraya hiç ihtiyacı yok. (Kendisini çok yakından tanıdığım için bunu gayet net biliyorum)
Kal sağlıcakla
bu olayların benim ticaret sayımla ne alakası var anlamadım ki ya tutturmuşunuz bi ticaret sayısı 50-100 liralık ticaret yapayım yarın akşama kadar bende kasayım bunu çok mu zor yani

profilimdeki en son ticaret xxx.xxx tl değerinde tic sayısının az yada çok olması neyi ifade ediyor tam olarak? 20k para gömsem hem tic sayısında geçerim hem kurumsal plus alırım ama bir işime yarayacak mı hayır. senin elinde zaten bir yazılımcı olarak (profilinden gördüğüm kadarıyla) gelir sağlayabileceğin bir iş modeli var. bir başkasına ihtiyacın yok kafanı kullansan fırsatları yakalasan yeter. ama bir başkası sayesinde anca düzenini oturtabildiysen vay haline, mesajımı sakın yanlış algılama