senin vizyonun işte bu kadar çünkü tek ilgi toplayabildiğin ve dikkat çekebildiğin platform burası. hayatın bu platformdan ibaret. benim sadece burada ticaret yaptığımı sana düşündüren şey ne? sağlamaya çalıştığın değer tam olarak açtığın konular ile ne? süslü püslü cümleler içeriği boş konular. sana artık cevap vermeyeceğim forumda engelleme sistemi geliştirilse ilk engelleyeceğim kişi sensin çünkü artık clickbait saçma sapan konu başlıklarını her gün görmekten sıkıldım melih
Normalde yazmayacaktım ama dayanamadım.
Öncelikle sizin ticaret sayınız kadar Melih abinin okumuş olduğu pazarlama kitabı var. Ve belki bir okadarda izlediği eğitim var.
Boş boş başlık dediğiniz konular sayesinde hayatım değişti. Ve kendimi bir düzene oturttum. Düzenli kitap okumaya başladım. Artık uyurken bile kazanç elde ediyorum.
Son olarak. Melih abi normalde bu platforma dönmeyecekti. Kendisi youtube videosunda bahsettiği gibi özel bir davet vesilesiyle buraya geri döndü. Emin ol buraya hiç ihtiyacı yok. (Kendisini çok yakından tanıdığım için bunu gayet net biliyorum)
Kal sağlıcakla