mobiloyunhizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel yorum ama malesef bizim ülkede Türk oyunculara pek değer verilmiyor, Yada verildiği zamanda Türk oyuncuların egoları tavanlara çıkıyor. 2. lig alt ligler eminim çok iyi topçular vardır kesinlikle artık isim değil topçuların oynaması gerekiyor. Umarım diğer senelerde ki gibi hüsran yaşamayız bu turnuvada da. Geçmiş olsun.
Maalesef hocam. Yumuşak orta saha, 3lü savunma ve uzun toplarla biz 2024'e gidersek rezil oluruz. Acil bir şekilde 4-1-3-2 taktiğiyle oynamamız gerekiyor. Bir fenerbahçeli olarak söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle bu milli takımı bu jenerasyonu fatih terim oynatır. Elimizde kumaşı harika olan, bireysel olarak çok yetenekli topçular var. Ama ne taktik var ne bir oyun planı. Hakan çalhanoğlu denen adamı ben düğünümde oynatmam gel gelelim ki milli takımda 11 başlayabiliyor. Hakan'a gelmeden önce 10 tane daha iyi adam sayarım. Acil ve acil bir şekilde KUNTZ denilen adamın bu takımdan gönderilmesi gerekiyor. Teknik direktör değişikliği ve kadro formasyonu her şeyi bir an da değiştirir. İnanıyorum bu jenerasyon ile başarı gelecek inşallah.