ufacık bi ihtimal bile olsa belki anlarsın diye düşündüm de yok ya nato kafa nato mermer
birincisi herhangi bir hizmet vermiyorum. hiçbir ticari konum yok.
ikincisi sen bu platformu sadece kendin için kullanıyorsan dayanışma ve yardımlaşma için kullananlara da saygı duyacaksın
üçüncüsü tüm videolarım ilgili olduğu alanda yeni soluklar getirdi. herbiri özgün ve okuma yapmadan doğaçlama anlatıyorum herşeyi. ve işe bak bi kere kamera karşısına geçmemiş birinden nasihat alıyorum

dördüncüsü dijitaldeki başarılarımı bu kadar çekemediysen fiziksel hayattakileri görsen uçurumdan atlamak istersin heralde. onlar daha görkemli emin ol
her seferinde cevabı alıp oturunca yine yenilerini eklemen hiç bitmez bunu da biliyorum
çamur atayım iz kalsın derken ağzının payını alarak gidiyorsun şimdi hadi boşluğa sallamaya devam et
birincisi herhangi bir hizmet vermiyorum. hiçbir ticari konum yok -> daha bir kaç saçma konun öncesinde yeni bir eğitim videosu çektiğini söylemiştin hatta bende o konunu tiye alıp bir konu açmıştım hatırlarsan nato kafa nato mermer daha kendi yazdığından haberin yok o kadar çok saçmalıyorsun ki konularında ne yazdığını unutuyorsun. solgar balık yağı tavsiye edebilirim birde b12'sini kullan biraz faydasını görürsün
senin dijitalde 200k zar zor bi konudan topladığın paranın aylık 2 katından fazlasını sadece dijitalden kazanıyorum. potansiyeli bitince sattığın konun var ya ondan bahsediyorum. hem dijitalde hem gerçek hayatta çok gerimdesin be güzelim biraz daha fazla çabalaman lazım senin bana yetişmen için. keşke her şey webcam karşısında yabancı kaynaklardan topladığın public bilgileri insanlara eğitim adı altında kakalamak kadar kolay olsa. ben istersem istediğimi paylaşırım kimseye danışmak zorunda değilim. basit videolarını ve saçma konularını çekemeyecek bir insan değilim maalesef sadece saçma sapan konularını görmekten yoruldum. dijitalde yaptığım iş icabı bu forumda dolaşıyorum ve bilgisayar başında oturuyorum. aynı cümleleri değiştirip değiştirip yazman bana cevap veriyor anlamına gelmiyor tamamen aynı saçmalıklar çünkü anlattığın şeylerin hepsi aynı. sana cidden artık cevap vermeyecem zaman kaybısın