Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahaha harbiden trolsün heralde sen ya benim bir de kendi nişimde youtube kanalım var.
deneyimlerimi paylaşıp içerik yayınladığımda oradan da çok güzel yorumlar alıyorum. peki sana soruyorum senin insanların faydasına paylaştığın neyin var?
eğer boş biri değilsen, kendini geliştirmeye odaklı, yolunda ilerleyen ve bunları paylaşmaktan keyif alan biriysen görelim bakalım? hiçbişey dimi? senin gibiler anca laf yetiştirir ama bende de herkesin ağzına göre bir pay vardır merak etme
çok büyük başarı yt kanalınız varmış tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim 2-3 tane kanal daha açın bir tane az olmuş clickbait reklamı seversiniz burada sizin gibi saçma sapan içerikler paylaşıp reklam yapmadığım için özür dilerim o yüzden dediğiniz gibi "hiçbişey". belki bende bir gün bir yt kanalı sahibi olabilirim en büyük hayallerimden biri hahahaha lütfen artık uzatmayın ya gittikçe saçmalıyorsunuz iyi forumlar dilerim size

edit: ben bu platformu sadece alım için kullanıyorum, herhangi bir hizmet konum yok. bu nedenle bir şey paylaşmama da gerek yok kendimi kanıtlamama da gerek yok zaten işim gücüm var para kazanmak için 40 takla atıp reklam yapmıyorum