Kanalımın "Önemli bir değer katan değişiklikler yapmadan başkalarının içeriklerini kullanan kanallar. " gerekçesi ile para kazanması kapatıldı. İtiraz videosu çekmeyi düşünüyorum ancak videolarım sanırım yarı özgün kategorisinde. Videolarımda hiçbir şekilde yüzüm görünmüyor, sesim duyulmuyor. Videoları "tamamen bilgilendirici - doğru bilgiler" ile derleyip, yapay zeka ile seslendiriyorum. Arkaplanda videolar değil, ps ile hazırladığım %100 özgün görseller oluyor. Sizce nasıl bir itiraz videosu çekmeliyim?
Yapay zeka seslendirmesi, ama bilgilendirici - doğru bilgiler ile içerik oluşturduğum halde kendi sesim ve yüzümü videolarda kullanmadığım için itirazım reddedilir mi?
İçerikleri nasıl oluşturduğum ile ilgili olarak yüzümün görüldüğü, kendi sesim ile oluşturduğum, ingilizce alt yazılı bir video oluşturup onaya yollamamı tavsiye edermisiniz?
Ücretli/Ücretsiz yardım ve önerilerinizi beklemekteyim, bu ay kanalımda beni borçlarımdan bir miktar kurtaracak bir ödeme biriktiği için bu kanalı kurtarabilmek benim için çok önemli.
Not: Şimdiden önemle rica ediyorum arkadaşlar, niche bir kategori olduğu için kesinlikle kategori ve kanal url paylaşamayacağım. Bu konuda anlayışlı olursanız çok sevinirim.
Hocam videolarınız özgünse tek nedeni vardır o da yapay zeka seslendirmesi.. benimde birtane kanalim vardı yapay zeka seslendirmeli tekrar eden içerikten para kazanılması kapatıldı