Selamun aleyküm,
Flutter ile bir uygulama geliştiriyorum. Uygulama içi satın alma ekleyip hızlıca yayınlamam gerekiyor. Fakat çok fazla seçenek var ve karışık. Hangi iap sistemini kullanıyorsunuz ve tavsiye edersiniz?

Şöyle ki, uygulama içinde ekstra özellikler için bir pro sürüm yükseltme olacak. Tek seferlik ödeme. Şuan planlamadım ama ilerde belki buna ek olarak abonelik sistemi de düşünebilirim. İhtiyacım bu kadar.

Unityde iap fazla karışık ve zahmetliydi. Flutterda da anladığım kadarıyla karışık.

Araştırdığım kadarıyla çoğu kişi flutterın resmi iap sistemini kullanmayı önermiyor. Backend kodu gerekiyor vs denilmiş. 3. Taraf hizmetler kullanan paketler daha revaçta gibi. Bulduğum en meşhur ikisi; adapty ve revenueCat. Ama forum ve bloglarda reklam kokusu aldım o yüzden tarafsız bir görüşe ihtiyacım var.

Bildiğim revenueCat 10.000 dolara kadar ücretsizmiş. O kadar kazanamam zaten yani ömür boyu ücretsiz olarak kabul ediyorum adapty de benzer galiba emin olamadım.

Bu üç seçenek arasında kaldım. Başka seçenekler de var ama onlara çok detaylı bakamadım.

Siz hangisini kullanıyorsunuz ve hangisini tavsiye edersiniz? Kısaca sebebi de yazarsanız araştırmamı oraya kaydırıcam. Uygulamayı ramazan bitmeden yetiştirmeye çalışıyorum.

Uygulama içi satın almayı sonradan eklemek kullanıcılar açısından pek iyi karşılanmaz ve bazı ekstra özellikleri önceden kodladım maalesef. O yüzden buna ihtiyacım var. Şimdiden tşekkürler