Öncelikle belirtmek istiyorum ki bu konu, diğer birçok kişinin açtığı gibi samimiyetsiz, yalandan açılmış teşekkür konularından biri değil. Aynı zamanda forumda bulunduğum 4 yıl 8 ay içerisinde açtığım ilk teşekkür konusu.

Bundan 9 gün önce @dolcekoray; hocamdan instagram hesabım için danışmanlık hizmeti aldım. Sıfırdan açtığım bir hesabım vardı ve yerinde bile saymıyordu. Etkileşimlerim neredeyse sıfırdı.

Sağ olsun Koray hocam hesabımı inceledi. Eksiklerimi, yanlışlarımı ve doğrularımı bana söyleyerek uzunca bir süre ilgilendi. Sorunlarımı çözüp tamamen açıklığa kavuşturana kadar sabırla her detayı tek tek anlattı. Ayrıca içerik üretirken dikkat etmem gereken her şeyi örnekler vererek anlattı.

Şu anda sayfam çok kısa bir süre içerisinde ciddi bir ivme yakaladı, neredeyse paylaştığım her içerik keşfete düşüyor ve ciddi bir beğeni/yorum/takipçi trafiği mevcut.

Çok uzun zamandır forum içerisinde aldığım danışmanlık ve ebook hizmetleri arasında pişman olmadığım ve meyvesini yediğim tek içerik oldu. Kendisine buradan teşekkür ediyorum.