birisi gelip yazmadan hızlıca yazayım, ürüne zam gelse siz de aradaki farkı ödeyecek miydiniz amazona?
zaten amazon bu hizmeti sunmuyordu ki hocam, yani şartlarında veya bilgilendirme kısımlarında "ürüne 24 saat içinde indirim gelirse aradaki fark müşteriye verilir" şeklinde bir şey yoktu. beklentiniz yüksek kalmış sadece.
Daha 1 yıl öncesine kadar 14 gün içerisinde bir indirim olursa aradaki fiyat farkını hediye kartı olarak gönderiyorlardı , ne oldu da değişti . Hadi savun bana .
Bence suan indirimli fiyattan al yine, sonra pahali olani geri yollarsin. Belki boyle bir cözüm bulursun imkanin varsa
Amazon değişmiş hocam iadeyi almaz lar bus eferde elimde patlar birkere trendyolda elimde patladı bir ürün .Gelde mahkemeyle uğraş