20 Aralık 2021 tarihinde AdWords hesabıma Vakıfbank sanal kartım ile 4.500 TL para yatırmıştım, ancak çok az kullanıp kalanını kullanmayı unutmuşum. Belirli bir süre geçtiği için Google hesabı iptal edip içinde kalan bakiyeyi 7 gün içerisinde karta geri aktaracağına dair 20 Mart tarihinde mail attı. Problem şurada başlıyor: ben sanal kartımı ve bağlı olduğu kredi kartımı iptal ettirdim 2022'nin sonunda. Bugün 8. gün ve kart iptal olduğu için iade hesaba düşer diye bekledim ancak düşmedi, bundan dolayı Vakıfbank'ı arayarak herhangi bir iadenin yapılıp yapılmadığını sordum onlar da yapılmadığını söylediler. Ancak şaşırtan kısım şu ki 2769'la biten sanal kartım ile sadece 2021 yılında yemeksepeti ve amazon ödemesi yaptığımı söylediler.
Hadi bakalım tek tek bütün kullandığım bankaları aradım benim 2769'la biten kartım var mı diye...
Hiç birinde 2769 ile biten kart yok sadece Vakıfbank'ta var.
iPhone notlarıma her zaman sanal kartlarımı kaydettiğim bir notum var onu açtım onda da sadece 2769 Vakıfbank'ta var.
Velhasıl kelâm Vakıfbank diyor ki sen bu karttan Google ödemesi hiç yapmamışsın nasıl iade gelsin,
Google diyor ki ben senin bu kartından ödeme aldım bu kartına iade geçtim
İşin içinden çıkamadım...
AdWords ödemeleri: 20 Mart'ta Google'dan gelen mail: