YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çıkışta xrayda botları görünen benn
İskenderunun giriş ve çıkışları çok sağlam tutuluyor xraydan öyle cihaz geçiremezsiniz, askerliği tam olarak 27gün yapıcaksın.
Android götürme kargo ile geri yolluyorlar. Çıkışta verme mevzusu orada yok.
Yemekleri rezalet sürekli olarak kantinden yiyeceksin, oranın kantinini iskenderunun sağlam bi unlu mamülleri işletiyordu ve mantarlı poğaçaları efsanedir
19.bölüğe düşersen direkt olarak ilk kaydının yapıldığı(göz rengi saç rengi boy kilo vs.) etüt odası var orada görev yapmaya bak
Vodafonenin askercell olayı var illa almak zorundasın diye diretecekler oradaki bayanı fazla dinlemeyin almak istemiyorum deyin yeterlidir. Hatsız telefonu ne yapıcaksın der ise yılan oynayacağım veya alarm için kullanacağım bahanesini söyleyin
Kişisel hattınız cüzdanınızda dursun tuşlu telefonda hat olmasın unutmayınki kimse sizin cüzdanınızı arıyamaz. Güzel bi 27 gün olucak Şimdiden hayırlı teskereler.
Ben en ucuz bedelli dönemine vurdum. 21 gün deniyordu, 17 günde bitirdik. 17 günün 3 günü tamamen yatış olarak geçti zaten.
1 paket ıslak mendili kurutup içine sarılı şekilde telefon koydum o şekilde xray ötmesine rağmen açıp içinde bir şey göremediler. Hatta 2 paket ıslak mendil vardı, biri ıslak, biri kuru. İkisini de açık yokladılar ama fark edilmedi. Ha benim hatam içeriden bir bedelli grubuna fotoğraf atmak oldu. Uzmanlardan biri de o gruptaymış gece geldi telefonumu aldı ama çıkışta verdi. Öbür telefonu yan göz ile sokmuştum. Bunların üstüne birde içeride arkadaştan emanet telefon aldım onu da yakalatmam ile birlikte 3 telefon yakalatmıştım.