Yazılanları okuyorsun işte dostum, sütten ağzı yanan derler ya hani, işte tam olarak öyle. İşin garibi bunu diyenlerin bir kısmı 1,5 milyar dolarlık Atatürk'ün Milletimize bağışladığı mirasının üzerine muhtemelen sırf inat için kaçak şekilde ihtiyaç yokken Saray dikenleri destekliyor. İnsanlar çalan siyasetçilere o kadar alışmışlar ki her gelen çalacak sanıyorlar ve yine gidip çaldığı tescilli birini seçerler kesin ve bunun bir mantığı var, en azından x kişisinin ne kadar çalabileceğini biliyoruz, ya bu daha fazla çalarsa diye düşündüklerini tahmin ediyorum. Ben şahsen o makamlarda olsam çalacağımı düşünmüyorum, bu biraz karakter ile ilgili. 150k vekil maaşı denmiş ama bildiğim kadarı ile 73k+ olması lazım bu arada. Şimdiye kadar her adımlarında ailecek mütevazı olduklarına şahit oldum ama kimse ileride ne olacağını elbette bilemez. Şahsi düşüncem yenilenen 2015 genel seçimlerinde kendi partisinin yarısı kadar bile oyu olmayan bir parti başkanına ben koltuk istemiyorum, gel sen Başbakan ol yeter ki bunlar yeniden başa gelip ülkeyi perişan etmesin demişliği var, koltuk, güç ve para hırsı olan bunu yapmazdı sanıyorum. Neyse, bu yaşına kadar gelmiş bu saatten sonra ne yiyecek uzunca zamanı var, ne ülkede artık yiyecek bir şey bıraktılar zaten. Bir yanda ne olacağı bariz belli bir durum var, bir yanda ise bir ihtimal yozlaşır diye bir düşünce var, kimin aklına hangisi yatıyorsa tercihini o yönde yapar zaten. Bu arada anlı şanlı diploması da var Kemal beyin, üstelik Üniversiteden arkadaşları, Üniversite ortamında çekilmiş fotoğrafları bile var. Düşünün ülke ne halde, kriterlerimize bakın yahu kendi cümlemden utandım resmen