Biraz sessizlik herkesin ihtiyacı.
Aynen öyle hocam.
Çok sevindim, bizde eşimle çok istiyoruz bakalım nasip kısmet.
Daha iyileri sizlerin olur inşallah.
Umurluya gitmiştim insanları güzel, harika incirleri vardı.. hayırlı olsun.
Teşekkür ederiz.
Hayırlı olsun hocam, herkesin hayalidir
Teşekkür ederiz hocam
Teşekkür ederiz hocam
Hayırlı olsun. Benim de hayalim çoğu kişinin hayalidir. Allah herkese nasip etsin
Teşekkür ederiz hocam
Dün bir video izlerken ekran görüntüleri almıştım. Paylaşıyorum. Hayırlı olsun.
Bu videoyu izledim. Fiyatlar genel de aynı. m² 7000-8000 civarlarında. Ancak birde yerelde bir firmadan fiyat aldım. Ağır çelik + gazbeton ile yapılacak bir yapı. Aldığım bir fiyat teklifini şu
linkten inceleyebilirsiniz.
Hayırlı olsun, çok güzel.
Peki evi ne kadara yaptıracaksınız bir teklif ya da tahmin var mı?
Hocam 140-150 m² civarında bir ev düşünüyoruz. Kullanılan malzemeye göre 1 milyon ile 2 milyon arasında değişiyor.
Hayrlı olsun, güle güle oturun inşallah.
Teşekkür ederiz.
Yok inek tavuk besler geçinirim diyosan vazgeç paran varsa güzel düşünce
Hayvan seviyorum ama sadece seviyorum, getiri sağlayacak kadar ilgilenebileceğimi düşünmüyorum. Param da yok, evimi yaptırabilecek kadar var sadece. Ben freelance, eşimde öğretmenliğe devam edecek. Yer merkeze 8 km, özel okullara ise 5-6 dakika mesafede.
hayırlı olsun nasıl geçineceksiniz birde bakkal market vs hiç bişey yoktur
Teşekkür ederiz hocam, her şey var. Aydın'ın tek alışveriş merkezine 10 dakika mesafede, tüm marketlerin olduğu anayola vs. 5 dakika mesafede. Ben freelance işler yapmaya devam edeceğim. Eşimde öğretmen, oda devam edecek.
Hayırlı olsun. En güzeli hanım kabul etse ben bir dakika bile düşünmem
Elbet kabul eder hocam, yavaş yavaş alıştırın
Hayırlı olsun, umarım huzur içerisinde yaşarsınız.
Teşekkür ederiz hocam, inşallah.
Hayırlı olsun hocam. Biz de İzmir Buca belenbaşı köyünden aldık. henüz tarla olarak geçiyor. Kısmet olurda yakın zamanda imar durumu değişirse, biz de ev yaptıracak para biriktirebilirsek biz de taşınacağız. Şuanda hayatımızı internetten kazanıyoruz, o sebeple geçim konusunda sıkıntımız olmayacak.
Teşekkür ederiz hocam, bir an önce istediğiniz gibi olur inşallah