Hocam hayırlı akşamlar. Şunu öğrendim ki hayatta hiçbir zaman mutluluk seviyemiz stabil olmuyor (oluyorsa muhtemelen hayat belirtilerimizi mental anlamda yitirmişizdir). Her zaman bir derde ihtiyacımız yok mutsuz olmak için, bazen her şeyin yerli yerinde olması da insanın içini sıkabiliyor. Bazen fıtrat olarak çeşitli parametrelerden de etkileniyor olmak mümkün (misal ben hava kapalıyken sıklıkla hüzünlü olurum sebepsiz yere).
Aslında bunun sebebi "insan" olmaktır denilebilir. Negatif ruh hallerinin de hayattaki duygular yelpazesinin bir parçası olduğunu unutmamak gerekir ve her insan her duyguyu elbet tadacaktır ve tatmalıdır da belki de. Renktir, çeşitliliktir diyebiliriz.
İstisnai olarak, eğer üzerinizde bir halsizlik varsa belki vitamin değerlerinize vs baktırmak iyi olabilir.
Son olarak bu konulara bir miktar daha hoşgörülü bakmamı sağlayan bir videoyu da sizinle paylaşayım, umarım biraz daha ferahlatır (kelin ilacı

)
https://youtu.be/O3Doxd6X5IQ
Valla gece gece uğraşıp yazmışın öncelikle bunun için teşekkür ederim.. Vitamin vb. sıkıntım yok hocam son tahlillere göre tabi yeniden gidip baktırmak lazım. Video içinde teşekkür ederim izleyeceğim