Sağlam bir ekip ile dediğim gibi 1 haftada 4e katlayabilir paranız hatta eğer şanslı olursanız daha fazla paralar kazanabilirsiniz, ayrıca ilk sezon başarılı geçerse 2. sezon ve 3. sezon da gelebilir ardından 15-20 sezon açan server sahipleri var
valla dediğim gibi uzak durmak istiyorum o sektörden

yine de teşekkür ederim.
İşin içine stres girdiyse yeni borçlar yükleniyor demektir hocam. 500 bin TL borç içinde elinde sadece 100 bin TL varsa o para da borcun içine karışır. Tabi ki doğru kararlar alınmaz ise. Bence fevri davranmayın derim. Yapılacak tek şey bu zamana kadar yapmış olduğunuz hataları yeniden yapmamanız. Çünkü odağınız hızlı para kazanmaya dönüşmüş. Bu tehlikeli bir süreç. Umarım sağ salim bu yükün altından kalkarsınız. Her şeyin başı sağlıktır. Dikkat edin kendinize.
aslında elimdekini düşünce net 300 bin borç kalıyor. şuan yeni borçlar yüklenmesin diye kredi olanaklarımı ve limit arttırımlarını çalıştığım bankalardan yazılı dilekçem olmadığı sürece kısıtladım. profesyonel destek de alıyorum. sadece varlığı canımı sıkıyor. elimdeki hissede 1 hafta önce 130bin tl idi o kadar düşüş yaşandı ki 102bin kalmış hisse değeri. düşmeye devam edeceğinden korkuyorum parayı daha farklı değerlendirme yolları arıyorum aslında.