Okudum zaten. Demek istediğim aynı şeyleri bana da dediler ama ben de sizin gibi girdim. Yaptımda. Ben rakipleriniz büyük demiyorum. Sadece içeriğini anlattım ki ona göre yol çizin. Okumayacak biri bu kadar detaylı anlatım yapar mıydı?
Anladım ama bahsettiğim iş böyle değil örnek veriyorum ben seyahat bileti satmayacağım ama orayı bildiğim için bu örneği vereceğim. Marmariste ki Paradise Otelin 2. Katı OBilet'e ait ve istedikleri fiyatı verebiliyorlar otelden bağımsız fiyat verme hakkına sahipler fakat tabii ki kazanç sağlamak için otel fiyatına yakın fiyat veriyorlar.
Ben de aynı şekilde etkinlik bileti satacağım bu da basitçe şöyle oluyor bir konser var babylon'da bu biletin satışını babylon yapmıyor organizatör yapıyor organizatör kendi satmayacağı için ve sokakta bilet satış devri bittiği için sitelerle anlaşmak zorunda burada ortaya ticari kabiliyet giriyor bunun en güzel örneği Konuşanlar programı Konuşanlar sadece mobiletle çalışıyor bunu sağlamak kolay görünse de aslında değil çünkü bunun için organizatöre ya tüm biletleri alma teklifin de bulunuyorsun böylece biletler satılmasa bile organizatör parasını almış oluyor ya da fazla bilet alarak diğerlerinden daha indirimli fakat daha az kar alarak satıyorsunuz.
Bu kısımlar benim için zaten okey bunları yapabilecek güçteyim fakat benim asıl sorum işin belge vb. gibi kısımları Seyahat bileti satmayacağım için tursab gerekmiyor galiba ama illa ki bir prosedürü vardır bunun bunu öğrenmek istiyorum