mutahas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dışarıdayım cebimde hiç para kalmadı. 50 tlik telefondan yapılacak iş lazım. Teşekkürler evde değilim olsam bilgisayardan da yapabilirdim
Merhaba uzun süredir böyle bir konu açmıyordum hatta yanlış anlaşılır diye de açmayı bırakmıştım. Ama şuan ihtiyaç doğrultusunda çaresiz kaldım. 80 tlik bir iş var mıdır ? Wordpress işinden anlarım veyahutta 80 adet maili 2,3 ( patlak vermemesi için yavaş açmak zorunda kalıyorum. ) güne açıp atarım sizlere. Maksat karşılıklı ticaret olsun ve ihtiyacım giderilsin teşekkür ederim.
50 tlye ihtiyacım olduğundan dolayı 50 tlik iş arıyorum tarzı konuların bitmesi dileğiyle.
Merhaba saygı değer hocalarım. Kendi kendime bütçem olmadığı için sizlerden yine yardım alarak site kurdum. Amma velakin nasıl kazanca dökeceğim nasıl hit alacağım bilmiyorum. Bütçem o kadar sıfırki temalarım mile mulled(belki sansür yer diye böyle yazdım.) İş konularım dolu r10 da ama yazan yok işveren yok öyle kalmışım ortada. Elimde de 4 bin TL borç ile bakalım ne yapsam bilmiyorum hiç engelim var muhabbetine girmekte istemiyorum neredeyse her konumda zaten belirtmişim. Acındırmak için değil hani yorumlara git çalış denmesin diye. teşekkürler
Merhaba hocalarım öğrenciyim ve aynı zamanda engelli bir bireyim bunu belirtmemedeki sebebi söyleyeceğim. Bankaya yani öğrenci kredisine 5bin tl borcum var. İş arıyorum bulamıyorum. Dışarı da engelimden dolayı çalışacak bir iş de bulamıyorum. Napmam gerekiyor. Buraya yüzlerce konu açtım içim daralıyor.
Arkadaşım alışkanlık haline getirme lütfen okuduğum kadarı ile engel durumun da var ibanını atarsan eğer BAŞKASI VERMEDİ İSE ben de 50 tl atabilirim ama profilindeki ilk 8 sayfa hep böyle allah kolaylık versin. ama @Report;