15 Şubat tarihinde bir hata yapıp kendilerinden vps hizmeti satın aldım. Ücret banka hesabımdan çekildi ancak üye olurken verdiğim bilgilerin doğru olmaması sebebiyle hizmetin satın alınmasını iptal ettiler. Kimlik pasaport gibi belge talebinde bulundular, göndermeyeceğimi belirttim. O tarihten itibaren geri ödemeyi yapmamaktalar.

15 Şubat tarihinde geri iade talebimi işleme aldıklarını ve 2 mart tarihinde geri iadenin yapıldığını ve bundan sonraki sürecin tamamen bankalar arasından kaynaklandığını belirtiler. Bankam ile görüştüğümde herhangi bir geri iade işlemi olmadığını söylemekteler. Ödemeyi banka kartım (kredi kartı değil) ile yaptığım için geri iade sürecinin kredi kartına göre daha hızlı tamamlandığını da bankamdan öğrendim.

Açtığım ticket'a verdikleri en son cevap ise:

- Durumunuzun şu anda yöneticilerimiz tarafından doğrulanmakta olduğunu size bildirmek isteriz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi alır almaz, başka bir e-posta ile sizinle tekrar iletişime geçeceğiz.

şeklinde oldu.

Bu firma ile geri iade işlemlerinde sorun yaşamış olan varsa ne şekilde çözüme kavuşabildiniz merak ediyorum.