short adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sene Suriyeli sayısı da yükseliyor hocam onu ne yapacağız?
Burda işinde güncende olan Suriyelilere bir şey demiyoruz. Adam gece sesden dolayı uyuyamıyor bu normal mi sizce?
Gelmişsin ülkemize güllük gülistanlık geçiniyorsun bari insanları rahatsız etmiyeyim diye düşün.

Olayın bir ülkeye gidip orda hayat kurmakla alakası yok. İstediğiniz ülkede hayat kurabilirsiniz.
Örneğin siz Türksünüz ve Kanadaya yerleşmek istiyorsunuz. Ama 12-13 sene önce ülkende savaş oluyor 5 milyondan fazla Türk bir anda Kanadaya göç ediyor.
İşte o zaman sizde Kanadaya giderseniz aynı davranışlarla karşılaşırsınız.

Bu arada savaş da çıksa darbede olsa hiç bir Türk ülkesine sırt dönmez, onu terk etmez bunuda belirteyim!
Sizle daha fazla polimiğe girmeyeceğim. İyi forumlar.
Iste bu benim yasadigim ülkede tam tersi, Ukranyada savas oldugundan dolayi ülkesini terk edip benim yasadigim yere gelenlere kuçak dolusu sevgi ile karsiladilar. Evini bedavaya verenler oldu, is konusunda yardimci oldular.
Herkes sizin gibi düsünmek zorunda degil. Ben arkadasin rahatsizligi varsa bir cözüm bulsun isterim tabi ki normal degil ama sizin yazdiginiz yorum hosuma gitmedi ve bunu bu sekilde belirtmek istemistim. Kavgaya tesvik edici sekilde yorum yapmanin bir anlami yok. Bu bahsettigin olayi bizim Türklerde yasadigim yerde yapiyor ve komsular rahatsiz oluyor. Bunun suriyelisi ile turkle alakasi yok.

Ülke savasa girsin ülkenin 50% ülkeyi terk eder. Bundan eminim. Eski vatanseverler kalmadi memlekette.