M3lih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam elektirik su internet baglamak yani bunları birgünde yapabiliyormuyuz? Benim sormak istediğim elektrik su aboneligi internet bağlatma ve muhasebede ev şuan onu ofis adresi göstermek maliyetlimi bunlar neler ve nasıl yapılıyor bunun hakknda bilgi almak istedim.
Elektrik, su ve interneti aynı gün bağlatırsınız ama bütün gününüzde bunlara gider. Elektrik ve suyu bağlatırken yanınızda vergi levhanız ve dask kesinlikle olmalı yoksa boşu boşuna saatlerce sıra beklediğinizle kalırsınız.

İnterneti bize turkcell aynı gün bağladı, işimizin internet üzerine olduğunu hemen ihtiyacımız olduğunu dile getirmiştik. Muhtemelen sizde de öyle olur.

İlk etapta elektrik su bağlatmaya zaten ortalama 1-1.5k bandında paranız gidecektir bunu taksite de böldürebiliyorsunuz yanılmıyorsam. Muhasebe ücreti zaten bildiğiniz gibidir. Kira bedeline göre yine stopaj çıkacak bunu da eklemek lazım.

Aidat konusuna dikkat etmek lazım birde, biz 250 tl aidat olarak tuttuk, sonra yok efendim 500tl idi yanlış yazmışız falan filan oldu.

Extra muazzam masrafları yok elbette ama kirası, aidatı, faturaları sabit gideriniz olacak.