6-7 ay önce forumdan
@Rusyan; nickli arkadaş ile web sitem için açmış olduğu konu üzerinden görerek yazı ve editörlük anlaşması yapmıştık 1000 tl ye. fakat aylar gçeti hiç bir giriş yapmadı bende iade talep ettim vermedi sonrasında avukata tüm gerekli evrakları verdim savcılığa versin diye. ( forumdan bir çok kişinin parasını alıp işini yapmamış onları da duyunca kızmıştım açıkçası ) ben avukata verdikten 1-2 gün sonra bu arkadaş bana ulaştı kaza yaptığını ve borcunu ödeyeceğini savcılığa vermememi rica etti. daha önce hiç dosyam olmadı sicilim bozulmasın vs. dedi neyse bende kaza yaptığı için üzüldüğümü belirtip avukattan dosyayı bekletmesini istedim.
@Rusyan; borcunu ödeyeceğini belirtmişti . bu arkadaş son olayın üstünden de 2 aya yakın zaman geçmesine rağmen iş yapmak için aldığı parayı geri ödemedi ve geçen haftalarda aradığım da hattının kapatılmış olduğunu fark ettim. sizce bu arkadaşı savcılığa verip dolandırıcılıktan işlem görmesi için uğraşayım mı yoksa Allah'a mı havale edeyim. forumdan bir çok kişiyi beni dolandırdığı gibi dolandırdığını belirtmek isterim.