Zamanla görürsünüz 😅😅
İnşallah usanmazsınız tabi yinede
hocam sen beni öyle huylandırdınki sanki denizin ortasında batma tehlikesi varmış gibi hissettim valla
Hayırlı uğurlu olsun Melih Hocam. Daha iyileri de nasib olur inş.
Hayırlı olsun
çok teşekkür ederim üstatlar
hayırlı olsun hocam bende 1 haftadır bakıyorum teknelere yakın zamanda almayı düşünüyorum hatta senin aldığın tekneden alacağım 1 2 marka var arasında kaldım

Fiyatı çok uyguna almışsın, ikinci el mi hocam ? fiyata motor dahil mi ?
herşey dahil hocam sahibinden aldım evet fiyat bencede uygun motoru falanda var yani
Hayırlı olsun, hayallerimden birisi. Balonlara karşı sabırlar dilerim
balon balıkları mı
sağol kaptan
Emeklerin karşılığını almak güzeldir hayırlı olsun hocam
teşekkürler değerli hocam sağolun
Hayırlı olsun, biraz kullan (bol bol balık tut) yazı geçir hevesini al sonrasına bakarsın, tekne işi maalesef masraflı..
Amatör belgeye gelince zaten bir kitapçık veriyorlaar ince bir kitap sorular ordan çıkıyor, örnek soruları zaten netten buluyorsunuz, dönem dönem soruları yayınlıyor insanlar, rahatlıkla geçersiniz.
teşekkürler hocam kitapçık dışında uygulamayı da merak ediyorum aslında
Tekne sahipleri arasında soyle bir soz vardır
"Bir tekne sahibi hayatında sadece 2 gun mutlu olur, biri teknesini aldığı gün, diğeri de sattigi gun"
Hayirli olsun dileklerimle
bunu yeni duyuyorum ama çok kişi söylemeye başladı bakalım nolcak merak ediyom bende
İyi günlerde kullanın. Fiyatı harikaymış.
Allah kaza bela vermesin hocam. Güzel günlerde kullanın
teşekkürler arkadaşlar
Tekneyi almak mesele değilde , 20 bin yıllık kirası insana koyar.
Çünkü o tekneye yazın toplasan 10 defa binersin hesap edersin kirası günlük 2 bine gelir. teknenin extrası masrafı hariç.
Bir tekne kiralasan istediğinde daha ucuza ve sorunsuz olmuş olur. Daha sık tekneyi kullanacaksan başka tabi.
düşününce mantıklı hocam harbiden ama 10 defadan fazla binerim diye tahmin ediyorum bkaalım
neymiş öyle otopark ücreti 20k, hayırlı olsun.
biraz turistik yer olduğu için hocam fazla liman yok bide
hayırlı olsun. hedeflerimden biri maddi bir derdim olmadan teknemle balık tutmak

)
bu arada motor + tekne mi 140k tuttu?
evet hocam herşey dahil 140k

balık ve kalamaar tutucam inşallah bakalım
Şu hayatta insan iki şeye sevinirmiş
1. Tekne aldım
2. Teknemi sattım.
Allah sattırmasın
bunu biri daha söylemişti
Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin
sağolun hocam
Hayırlı olsun kardeşim.
Benimde almaya niyetim var. 200k falan verebilirim bende. Ama otopark ücreti fazla.
Düzenli bir gelir oluşturursam, yılda 1k$ çok yüksek değil. Parasızlıktan çok para geliyor bana.
sağol hocam evet otopark biraz turistik yer olduğu için böyle sanırım
kartal sahile gidip sandal çaldığımız günler geldi aklıma. Denize açılıp takılır geri gelirdik

En son adamlar kürekleri zincirle bağlamışlardı ah ah.
balıkesir taraflarına gelirseniz o günlerin tekne versiyonunu yaparız hocam
çok teşekkürler hocam
Bununla denizin ortasına açılıp, iyi spam içerik üretilir he onuda geçtim güzel içeriklerde üretilir ilham verir

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah
valla hocam benzer şeyi düşündüm yani beyin fırtınası yapılabilir denizin ortasında denicem
Merhaba,
Geçen sene almıştım çok zorlu özellikle çalışmadan girersen baya bir zor bazı sorular özellikle çok detaylı + bunu aldıktan sonra telsiz operatörlüğü için de sertifika alın sonrasında zorunlu hale gelebilir.
Ben sınava girdiğimde uygulama yoktu ama daha sonra tekne kullandım bir sorun yaşamadım
evet o zamanlar belgeyi almak için uygulama yokmuş bu sene biraz zorlaşmış sanırım 1.000.000 belge hedefine ulaşıldığı için
şu adam forumda en sevdiğim çar ya
Hayırlı olsun, balığa ne zaman çıkıyoruz? 😂
Hayırlı olsun. YouTube de denizde iki gece, balık yakalama dalış videoları geliyor sanırım 😁
Ah ya bekar olacaksın, alacaksın başını gideceksin yollara ☺️
işini biliyorsun Melih kaptan

Hayırlı olsun
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun
teşekkür ederim dostlar denize açıldığımda güncel görüntüleri atarım (: