Öncelikle herkese şimdiden yardımcı olan veya olmayan r10 net ailesine teşekkür ediyorum

ben vds sunucuma plesk panel kurulumu yaptım ve herkes gibi deneme sürümü olarak 15 günlük key otomatik mail adresime tanımlandı ancak görüyorumki sınırlamalar mevcut örneğin 3 adet müşteri 3 adet domain vb.. ben bu durumu görünce orjinal lisans almak için sitesine baktım fakat tr durum ve şartlarına göre çok aşırı pahalı geldi bu durumdan ötürü denemek için ücretsiz sunulan ossav trail kurulumunu gerçekleştirdim fakat kurulum sonrası panel içerisinde reklamlar yerleştirildi ve hoşuma gitmedi ücretsiz sunulmuş ancak reklam vb yerleştirileceğine dair bir uyarı yoktu ayrıca bende 1 ay deneme ücretsiz gibi algıladığımdan ötürü kurmuş bulundum artık daha sonra SHH erişimi yaparak tüm dosyaları sildim (crontab dahil) sunucuya restart attım ve yeniden geldi restart atmadığımda ise reklamlar kalkmış oluyor ancak bir süre sonra kendiliğinden geri geliyor ben hiçbirşekilde kaldıramıyorum bu ücretsiz olan deneme sürümünü.
google drive yedek aldım vds sunucumu sıfırlayarak tekrar kurulum yapmayı düşünüyorum ancak 15 günlük key olayında ise sınırlandırmalar var bu durumu ortadan nasıl kaldıracagım şimdiden teşekkür ederim..