Biraz düşünürken aklıma geldi hazır iftara da az varken konuyu açayım dedim.
Sorum tam olarak şu:
Son 2 3 yıldır olan ilişkilerimde bir güven sorunu var ve kimle konuşsam bir geçmiş yaşanmışlık söz konusu oluyor artık soğuyup iğrenme durumuna geldim normal bir şey mi çözemedim şahsen sizde de böyle durumlar hakim mi ben mi anormalim. Üstelik psikoloji de okuyorum biraz kendimi sorgulama gereksinimi bulunca garip hissettim.
- kaslı ya da insanların yüzde 90'ından daha iyi bir vucuda sahip diyelim, kaslı deyince yanlış anlaşılıyor.
- parasal olarak yıllarca çalışmış, binbir zorluğu aşarak orta-üst düzey gelir grubuna dahil olmuş.
- iki yabancı dili ileri seviyede bilen, işindeki uzmanlığı ile entelektüel birikimi oturmuş.
şimdi yukarıdaki parametrelere sahip biri için ilişkiler, kadınlar vs. çok fazla önemi olan şeyler olur mu? bu soruyu genel olaral soruyorum. şimdi bu mesajı alıntılayıp, "ben de hepsine sahibim ama benim için önemli gadaşım" demeyin. çok yüksek ihtimalle değilsin. yukarıdaki özelliklere sahip olmak bir insanı otomatik olarak en tepedeki %1'lik kesime koyuyor.
neyse. kadınlar ve ilişkiler, hayatın merkezinde olmadıkça ortada sorun kalmıyor. bunlar gelip geçici şeyler, yukarıdakilere odaklanmak lazım. zaten yukarıdaki gibi olunca, sizi koşulsuz seven ve kendi geçmiş problemleri ile başınızı ağrıtmayacak insanlar karşınıza çıkacaktır.
kelebekleri kovalamayın, içinde güzel çiçekler olan bir bahçe inşaa edin. en güzel kelebekler otomatik olarak o bahçeye gelecektir zaten.