Arkadaşlar selamlar, datakapital.com web sitesinde datakapital.com/blog/ subfolderına wordpress kurulumu yaptık. Görsellerdekiler dışında ekstra bir site haritası üretip göndemiyor olmama rağmen, sürekli ana dizine ekstra url üretiliyor şöyle;
Mesela wordpress'e bir içerik giriyorum
https://datakapital.com/blog/market-yamyamligi/ bu url
https://datakapital.com/market-yamyamligi/ şeklinde ekstra olarak üretiliyor ve tarama alıyor. Nereden üretildiğini bir türlü çözemedim. Ek olarak daha önce test. datakapital.com diye bir test server kullanıyordum aynı url'yi bu servera da üretmeye başladı : test.datakapital.com/market-yamyamligi/ şeklinde.
Mevcut yapıyı korumak istiyorum yani ana web sitesi kalacak ve wordpress /blog/ subfolderınde işlemeye devam edecek. Ancak ana dizin için bu urller neden üretiliyor ve bunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.