Sms onay sitesi satılıktır her şeyi tam takır bu aylık kazanç 5.000 TL com net org com.tr domain seti hazır .com domaini 10 senelik regli konukbilisim ömür boyu sciprt lisans ve 1 senelik sunucusu var 577 üyesi var +130 yorum almış r10 konusu var 5 tane özel yazılmış makalesi var adsense onaylı ama mail verilmicek sizde adsense onayı alabilirsiniz 7-8 saate onay aldı logosu hazır banneri var konusu hazır forumda , akılda kalıcı ismi var telegram YouTube Twitter kullanıcı adları var markalaşmaya hazır 1 aylık site Google Ait sanırım tüm kayıtları var backlink çalışması yaptırıldı ufaktan çöp değil moderatör hocamıza yaptırıldı kitlesi r10,Google, ve ads reklam hazır yayında çok basit aceleyle yaptığım uygulaması var oda devir edilir uygun fiyata güzelini yaptırabilirsiniz veya silinir uygulama kendiniz yuklersiniz kısa sürede onay alır zaten , konuk bilişimden her türlü desteği alabilirsiniz extra bilgilerim kadarıyla sorularınıza yardımcı olurum aklıma gelmeyen ek işlemler de olabilir sadece ciddi alıcılar teklif ile gelsin ölü fiyatlarla gelmeyin lütfen . fiyat olarak 25 civarı düşünüyorum hızlı bir şekilde ciddi alıcı varsa pazarlığımızı yaparız kimseyi uzmem satma sebebim kredi çekip bu sistemi kurdum ve reklamı devam ettiremedim gelirim kötü genel olarak bu aralar alacaklarım var alamıyorum krediyi geri kapatıcam her şeyi anlattım eksiğim varsa sorabilirsiniz içerde bakiyesi olanlar sıkıntı yaşamaz