Merhaba arkadaşlar saç dökülmesine karşın kesin çözüm var mıdır? Şampuan vs kullanıp tavsiye eden var mıdır? Son zamanlarda dökülmeye başladı ve bu benim artık canımı sıkıyor, durdurmam lazım
Sampuan sadece saçı temizler deriye nüfuz etmez eğer mutlaka alıcam diyorsanız prozinc plus , alpecin , revita, davines energizing , vich dercos energizing bunları alabilirsiniz
ama saçı döken şeyin tam olarak bilinmemesine rağmen büyük oranda DHT denen şey saçı döküyor şimdilik
Dht yi önlemek için ise finasterid minoxidil gibi ürünleri kullanabilirsiniz fakat bu ürünler ise kişiden kişiye ciddi yan etkiler yapıyor
saç dökülmesinde sadece DHT etkili değil aynı zamanda PGD2 inflomasyon Kalifikasyon gibi cins cins şeylerde etki yapıyor
saçı 16 yaşında dökülen genç biri olarak yüzlerce veya binlerce araştırma veya makaleyi takip ettim saç dökülmesine tak diye çözüm olan bir şey şuanlık yok (yada ilaç şirketleri koskocaman bir sektörü yoketmemek için 3 maymunu oynuyor uzaya çıkılıyor dünyanın öbür ucundaki insanlarla iletişim kuruluyor ama saç dökülmesine çözüm yok yersen

)
size bir link bırakıyorum bu sitede uzunca vakit geçirin bu yazıyıda okuyun saçı dökülenler için baya yararlı bir forum reklam değil tavsiyedir bu forumda olupta r10 u kullanan yüzlerce kişi var
bu arada şunuda ekleyeyim stres olayları pek etkili değil yani etkili olsa bile genetikte veya vücutta sıkıntı yoksa aham şaham bir etki bırakmıyor
https://www.sacekimisonuclari.com/in...?topic=18975.0