tabi hocam seve seve yardımcı olurum
12 saat ayakta çalışacağınız bir iş bulun sonra değerini anlarsınız pasif gelirin
valla doğru hocam düşünmedim değil

uzun zamandır böyle bi işte çalışmadığım için unutmuşum oranın zorluklarını da
bende işsizim ama bu "pasif gelir" olayını çözemedim nedir diye.
ya olay şu. bir kere sistemi kuruyosun sonra sen çalışmasan da otomatikleştirdiğin sistem sana para kazandırıyo.
mesela kiraya ev vermek gibi düşünebilirsin. sen çalışmasan da sana düzenli gelir getirir onun gibi bişey.
Ben de razıyım çalışmadan para kazanmaya

30 Yıldır çalıştı vücut yeterince. Nasıl yaptığın konusunda yardımcı olursanız pasif gelirden bende istiyorum
nasıl yaptığım konusunda sürekli yardımcı oluyorum üstat elimden geldiğince tüm deneyimlerimi paylaşıyorum forumda
Yatarak sadece karpuz büyür
Pasif gelirde bile pasif olması için önce tüm gücünüzle eşek gibi çalışmanız lazım
Günde 14 saat mesai yapıyorum müşterilerime milyon kazandırıyorum oturup kendime proje yapamadım bu benim eksiğim mesela
Bazen bazı şeyler kaderdir şükür buna rağmen
ortalama üstü hayatım ve gelirim var ama ben şuan normal işime ek yemek dağıtım şirketi bile kurmayı düşünüyorum bi 50-60 bin de ordan gelse çorbamız kaynar üç beş destek olur
Sözün özü her kolu deneyin nerden ne aksa kardır
başkalarını zengin ederken bir çivi çakmaya vakit bulamamayı çok iyi bilirim hocam. zaten o motivasyonla pasif gelire bulaştım.
tamam birileri için çalışma yapmamıza gerek kalmadı şükür ama bu sefer kendimiz için de çalışmayı unuttuk