Buraya gelip soru soranda kabahat zaten bilip bilmeden boş boş konuşuyorsunuz yok oruç tutun filan siz kendi orucunuza bakın kendinizi kurtarın. Her koyun kendi bacağından asılır.

emirdrlx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın hocam sadece şahsi düşüncemi paylaşamak istedim. Diyet yaparak da kilo verilebilir anlamında demiştim sağlıklı olarak. Ağır diyet yaparak bende çok fazla kilo verdim. Bu kadar fazla tepki vermenize gerek yoktu
Konumuz oruç değil konumuz farklı bir şey benim veya bir başkasının sağlık sorununu bilmeden böyle bir şey yazarsanız herkesten tepki alabilirsiniz. Oruça laf söylediğimiz yok zaten.

GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz uygulamaları diyet veya spor yoluyla kilo veremediğinizde ve çok ciddi boyutlara ulaştığında tercih etmelisiniz.
Daha ne kadar ciddi olabilir ki ibre 160'ı dayandı. diyetle daha önce denedim çok uğraştırdı düşüşler oldu ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi mide geniş olunca bazen iradeye yenile biliyoruz. Bu maeliyattan daha mantıklı geldi araştırmasını yapıyorum.

KartalGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuzenim yaptırdı 6 ayda 35 kilo verdi.
Git yaptır kardeşim sağlık bu ertelemeye gelmez.
Ne kadar uğraşırsan uğraş mide büyük olduğu için oruçta tutsan sabırda göstersen durduramıyorsun kendini, gece kalkar buzdolabı başına geçersin.
Yaptır kurtul lakin balon çıktıktan sonra yeme içme alışkanlığını düzene sokmuş olman gerekir.
Yoksa verdiğin kiloyu hızla geri alırsın.
Çoğu şeyi aylar önce hayatımdan çıkardım şeker zaten kullanmıyordum ben de ortalama 40-50 versem kasa iş görür.