emirhandrmz34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Dostum

Kendimdem Örnek Vermek İstiyorum Sana -

Şuan 27 Yaşındayım , 20 Yaşında Teyzemdem Aldığım Destekle Kendi Web Tasarım Ofisimi ve Cep Telefonu Teknik Servisimi Açtım 5 Sene İşlettim , İçimde Hep Askeri Personel Olma Arzusu Vardı , 25 Yaşındayken 250 Bin Tl Ticari Borcum Olmasına Rağmen KPSS Puanım Tuttuğu İçin TSK'ya Başvurdum Kabul Edildim. Dükkanı O Sevdayla Zararına Kapattım. 1 Sene Eğitim Ve Görev Yaptıktan Sonra Safrakesesi Kanseri Olduğumu Öğrendim ve TSK Sağlık Yönetmeliğine Göre Çürüğe Ayrıldım . Belirli Bir Süre Görev Yapamadığım İçin Malulen Değilim. Şuan Elimde Bol Faizli Bol Hacizli Bir Ticari Banka Borcu Ve Telefonumda Engellediğim 50 den Fazla Avukat Numarası Mevcut.Bugun Asgari Ücretli Bir İşe Girsem Ödemelerimi Kurtarmıyor.En iyi Ben Anlarım Seni Belkide. Borçları Yapılandırmanı Tavsiye Ederim En Minimum Ödeme İle Başka Bir Çıkar Yolu Yok.Ne Olursa Olsun Yaşamak Güzel.
Hocam öncelikle Allah şifa versin inşallah bir sikintiniz yoktur teşekür ederim emek verip yazdığınız için tüm arkadaşlara teşekkür ederim
İnşallah hepimiz iyi yerlere geliriz bir sekilde bir yol açılacak ilaki Allah'tan umut kesilmez 😊