BurakCe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba, günlerdir 503 hatası alıyorum. onlarca kez sıfırdan wordpress kurulumu yaptım.Buna rağmen 503 hatası alıyorum. php sürümünü 7.1 yaptım şuan da HTTP ERROR 500 hatası alıyorum.
ana sayfaya ,index.html attığımda çalıştırıyor sorun yok wordpress gibi php temelli dosyalar çalıştırmıyor. İlk kez başıma geliyor bu sorun. Hosting firmasına da defalarca ticket açmama rağmen onlar kaynaklı bir sorun olmadığını wordpress kurulumundan dolayı .htaccess daha sonrasında kontrol etmeniz gerekmektedir diyorlar .htaccess i de düzenliyorum olması gerektiği gibi fakat sorun hala devam ediyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış olan önerisi olan var mı acaba ?
Şimdiden teşekkür ederim.
Meerhaba,

Normal herhangi bir .php dosyası oluşturup içerisine echo "" ekleyip site.com/deneme.php gibi erişmeye çalışın, Yine 500 hatası mı alıyorsunuz? Eğer bu şekilde ise .htaccess, chown, chmod, mod_sec / waf, vhost path kontrol edilmelidir. Aslında hosting hizmet sağlayıcınız kendisi örnek bir wordpress kurup bırakabilir sizin için, böylece sorunun hosting tarafında olmadığını kanıtlamış olurlar.

İyi çalışmalar.