Eğer Google Play geliştirici hesabınız kapatıldıysa, öncelikle size gönderilen mailde belirtilen sebepleri iyice incelemeniz gerekiyor. Eğer nedenini anlamadıysanız, bu konuda Google Play Destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekir. İtiraz etmek istiyorsanız, destek ekibine bunu belirtebilirsiniz.
Google Play Destek ekibi, hesabınızın neden kapatıldığını size açıklayabilir ve itiraz etme hakkınızı da belirtebilir. Ancak, itirazınızın kabul edilmesi için, hesabınızın kurallara uygun olarak kullanıldığına dair kanıtlar sunmanız gerekebilir.
Bu nedenle, öncelikle hesabınızın neden kapatıldığını anlamak için Google Play Destek ekibiyle iletişime geçmeniz ve daha sonra itiraz etmek istiyorsanız kanıtlarınızı hazırlamanız önerilir.
Geçmiş olsun. Yıllardır bu sektördeyim, hesabı kapatıldığında geri açabilen birkaç kişi gördüm sadece. Biraz sıkıntılı bir olay. Yeni hesap açmak isterseniz birçok şeye dikkat etmeniz gerekiyor.
birden fazla hesabınız mı vardı ? Gelen mailden anladığım daha önce kapanan bir hesap ile ilişkilendirilmiş hesabınız bu yüzden kapanmış
geçmiş olsun hocam aynı durum kardeşimin başına geldi sebebini net söylemiyorlar itirazlarada olumsuz cevap veriyorlar başka hesaptan uygulama transfert ettinizmi?
Çok teşekkür ederim. Başka hesabım yoktu tek hesap kullanıyordum. Bende anlamadım neden olduğunu biraz araştırdım açılma ihtimali gerçekten çok düşükmüş umudu kestim açıkçası.