Selam dostlarım geçenlerdeki
şuradaki konuyu açmıştım.
Bir çok arkadaşımız bana adsense açıp test etmemi istedi, bende kırmadım daha 2. deneyin başındayım ama olsun genede konuyu güncellemek istedim.
Öncelikle bu konu sadece genel bilgi ve kendi tecrübelerimi kısmen aktarma amaçlıdır. Sekktör, site adresi, dil, anahtar kelime ders vb. bilgi paylaşışmayacaktır lütfen ısrarla aynı kalıp soruları sormayın.
Bir önceki konuda sadece adwors üzerinden bir kelime bulup bomboş siteye reklam verip oldukça fazla hit almıştım.
Bu konuda ise adsense başvurusu günlük hit ve aşa yukarı 3 günlük bir gelir tablosu paylaşmayı hedefliyorum.
Öncelikle sadece 1 makale olan ve sadece adwors reklamı ile günlük 50 tl bütçe ayırdığımı belirtmek isterim.
Ortalama tbm 0,02 tldir.
Ss:
Adsense başvurusu 2. günde onaylandı ve 1 gün sonra kısıtlama yedi. 1 gün geçtikten sonra kısıtlama kalktı. Bu süre zarfında reklamları hiç durdurmadım.
Adsense genel istatislikte şu şekildedir.
Sadece 1 adet makale ile bu kadar hit ve gelir elde etti site. Denemelerim devam etmektedir. İlerleyen süreçlerde belki bir konu daha açarım.
Adsense hesabı daha oturmadığı için büyük ihtimal günlük gelir ve gider bir kaç güne oturacak ve daha yüksek kazançlar elde edilecektir.
Adsense hesabı sadece 3 gün aktif oldu yani site hit aldığı süre boyunca 3 günlük gelir 91 tldir. Kısıtlama onay ve kısıt süreleri derken 3 günlük kazanç tablosudur.
Arbitraj konusunda hiç bir tecrübe ve bilgisi olmayan birine göre bence iyi bir başarı yakaladığımı düşünüyorum.
Sizlerde benim gibi denemeler yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz saygılarımla.