Çalıştığım yerden çıkmak istiyorum mobbing vs. Yok ama yaklaşık 9 aydır her hafta haftalık 48 saat çalışıyorum ama 8500 TL alıyorum. Aylık 12 saatlik ücretim hiç verilmedi. Bunu sebep göstererek ihbar süresi vermeden istifa edebilir miyim? Tazminat vs istemiyorum içerideki mevcut maaşımı alıp çıkmak istiyorum.
Soru şu: haklı nedenle fesih için koşullar oluşmuş mu?
Cevap: evet.
"
e) İşveren tarafından işçinin ücreti kanun hükümleri veya sözleşme şartlarına uygun olarak hesap edilmez veya ödenmezse,
Ödenmeyen ücretin az veya çok olmasının bir önemi yoktur. Ücretin tam olarak ödenmesi asıldır. İşveren işçinin ücretini eksik ödeyemeyeceği gibi 62.madde gereği yazılı muvafakat olmadıkça ücretten kesinti de yapamaz.
Örneğin, işverenin işçiye fazla mesai ücretini ödememesi durumunda karşımıza çıkmaktadır. İşveren, işçiye fazla mesai ücretini ödemediğinde işçinin de iş sözleşmesini haklı sebeple feshetme hakkı vardır.
Ancak bazen fazla mesai ücreti ödenmiş olsa bile, eğer işçi yılda 270 saatin üzerinde fazla mesai yapmış ise işçi haklı nedenle fesih hakkını kullanabilir. Yargıtay, fazla mesainin sınırının yılda 270 saat olduğunu, bunun üzerinde bir çalışma söz konusu olduğunda işveren ücretini ödemiş olsa dahi, işçinin hakkını sürelere uygun olarak kullandırmadığı için işçinin haklı nedenle fesih hakkını kullanabileceğini kabul etmektedir. Zira işçiye fazla mesai ücretinin ödenmesi kanuna aykırı fazla mesai yapılmasını, kanuna uygun hale getirmez."
http://www.karayildizhukuk.com/iscin...al-fesih-hakki
Ayrıca fazla mesailerini de ödemeleri gerekiyor.