muraatydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katılıyorum hayatım boyunca gerçek bir işte çalışmadım hep pasif gelir kazandım, hayatta kalacak kadar kazanmaya başlayınca salıyorum
dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2005 den beri dediğiniz şekilde web sitelerinden vs para kazanıyorum, inanılmaz tembel bir insanım.
Askerde mesela tembel değildim, her şeyim düzenliydi ama evde yatağımı bile toplamak, diş fırçalamak işkence gibi geliyor.
Bilgisayar başından kalkmak istemiyorum, keşke bilgisayarın içine girsem, vücudum olmasa dediğim zamanlar var
Şu an maddi olarak çöküntüdeyim ve eşim işe gir vs. diyor, nasıl yaparım bilmiyorum.
Bunca yıl tembelliğe alışmışım, 41 yaşından sonra naısl çalışırım bilmiyorum.
Şimdi yapay zekaya makaleler yazdırıp site yapmaya başladım Tembelliği üst versiyona taşıyorum sanırım.
Dogan7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuan bende aynı durumu yaşıyorum hocam gelir seviyesini ve çalışma isteğini azaltıyor
belli seviyeye geldikten sonra tembellik ortak bi özellikmiş anlaşılan dostlar

FinansalOzgurluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şirketler bu yüzden var siz gezeceksiniz seminerlere toplantılara gideceksiniz işletmecileriniz işlerinize bakacak çalışanlarınızo yada işlerinizi takip edecek aksiyon aldıracak denetmen işleri denetleyecek ekipler (yada reklam grupları) senkron olacak kısacası şirket size para gönderecek sizde yeni işler kurmak için gelişip geliştireceksiniz. 🙂
doğru hocam koşuşturmaca lazım. yan gelip yatarak para kazanmak dopamin de salgılatmıyo insana

Libertia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kefir nasıl içebiliyorsunuz ya

evet pasif gelir tembelleştirir, ben bir süredir yatıştayım.
hocam meyvelisi güzel.