Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büyük saçmaladın.
büyük değil, çok büyük saçmalamış arkadaş. Konunun küresel krizle ne ilgisi var. Ekonomik kriz var diye google algoritmaları devre dışı mı kalıyor yani. Biz elmadan bahsediyoruz sen menemenin soğanlı mı soğansız mı yapılacağı sorunsalı üzerinden konuşuyorsun. spam sitelerden backlink alma konusuna gelince. herkes kendi sektörüyle ilgili olarak alt paravan siteler kurup ana hedef sitelerini beslemedikçe her daim üçüncül sitelerden aldığı backlinkler açısından risk altında olacaklardır. Neticede kimse otoriter sitelerden backlink almıyor. Öte yandan botla backlink basıyor bu arkadaşlar. Google bu konuda defalarca uyarıda bulunmasına rağmen herkes gidip bu hazır paketlere para veriyor. Ben de bu hatayı uzun zaman yaptım. Neyseki chatgpt çıktı da alt paravan sitelerimi özgün makalelere boğarak alt veri kaynaklarımı diri tutmayı başarabiliyorum. Özetle bence alt siteler kurun, bunlara hergün düzenli içerik girin ( en az 500 kelimelik) sonra alt paravanlar arasında çapraz linklemeye girerek onları canlandırın ve tüm bu alt sitelerin footerinden ana hedef sitenize link çıkışı yapın. Link çıkarken direk ana domaine link vermeyin, daha çok alt sekmelere link verin. ana hedef sitenizin alt sekmelerinden de ana domaine link vererek iç linkleme sayesinden yükselin. Bu doğrultuda dış linkleriniz de sağlıklı olacaktır iç linklemeleriniz de. Ben bu şekilde başarı sağladım kendi sektörümde. Bu sebeple yazıyorum bunları. Yoksa işkembeden sallamıyorum yani.