Hayırlı işler hocam. Öncelikle siteniz sade ve şık bir tema. Görünüm güzel. Ancak renkler biraz elden geçirilmeli.
Sitede mutlaka il ilçe köy seçeneği bulunmalı. Yerel haberler buralardan seçilerek okunabilir.
Üyeler yerel haber içi nseçim yapabilmeli. Örneğin ben İznik Oltu ve Posof haberleri görmek istiyorum. Her seferinde bunları arayıp seçmek istemem. Abonelik sayesinde bu ilçelerin haberleri üstte yer almalı.
Kategori ve etiket filtresi yaaprsanız iyi çalışırsa değme haber sitelerinin önüne geçersiniz. Spor ve magazin haberlerine ilgi göstermiyorum. Neden bunları göreyim ki? Filtreler sayesinde kullanıcıya bu imkanı tanıyın.
Etiket aboneliği - etiket engelleme seçeneği de son olarak çok iyi olur. Pıanr Altuğ - Sedar Ortaç haberleri görmek istemiyorum. Böyle etiketler için kolayca abone olma ve engelleme imkanı olmalı. Örneğin Soner arıca ile ilgili haberleri kaçırmamak istiyorum. Etiket aboneliği ile Soner arıca haberleri hep gözümün önünde olur. Ancak serdar ortaç etiketini engelledikten sonra bir daha serdar ortaç haberi görmem.