Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Reklam bütçeniz nedir bilmiyorum ama proje kendiminmis gibi varsayip ne yapardım diye düşündüğümde ;
Tiktokta gezerken karşıma tiktok fenomenlerinin yaptığı ve yaklaşık 40 50 kaydirmada bir çıkan reklamlar veya Instagram üzerinde sık takip ettigim sayfaların hikâyelerinde zırt pırt karşıma çıkan ( pabuçkonağim gibi ... Bu sayfayı Instagram kullanan herkes biliyordur ) reklamlardan verirdim. Yani reklam sürekliliğine önem verirdim ki insanların bilinç altına işlesin. Artı olarak internet aleminde dönen yalan haberlerin çokluğundan bahsedip dürüst haberlerin oldugunu anlatan ve ekşi sözlüğün tr de giriş yapılamamasından faydalanıp ekşiyi karalayacak şekilde olmasa bile rekabet olusturacak bir reklam hazırlayip dikkatleri üstüme çekerdim. Biraz zaman geçtikten sonra ise ekşi sözlük dahil (VPN ile giriş olduğu için kullanıcısı bir hayali fazla) bütün sözlüklerde gundemnet konulu siteyi ağır olmayacak şekilde linçletecek başlıklar açtirirdım (ör; Gündemnet Fazla Abartılmıyor mu ? ) ki insanları bu sitede ne varmis ki dedirtebileyim