Herkese günaydın arkadaşlar.
Ekşi, inci gibi bilinen sözlükler gerek yapısı gerek yazılım özellikleri bakımından çok geride kaldı. Zaten sözlük scriptleri herkeste var artık ve neredeyse hiçbiri başarılı olamadı. Bizde farklı ve yeni bir sistem oluşturmaya karar verdik.
Sitemizi ilk olarak standart haber sitesi formatında başlatmıştık fakat içerisine kullanıcılarında paylaşım yapabileceği bir fonksiyon ekleme niyetindeydim bu yüzden hem haber paylaşılan hem sözlük gibi konuların açılabildiği bir formatta sitemizi hazırlayıp yayın hayatına başladık.
Sizlerden gelecek tavsiyelere açığım. Başladığımız bu sözlük projesine nasıl üye çekebiliriz veya hangi kanallardan ne tür reklamlarla büyüyebiliriz. Yorumunu beğendiğim bir arkadaşımıza 500 TL hediye edeceğim.
Bu arada üye olmak isterseniz bekleriz
Site adresi:Gundem.net
Hocam şahsen ben bir script ve konular ne kadar dikkat çekerse o kadar yükselceğini tahmin ediyorum. Siz ne kadar yeniliğe açık olursanız siteniz o kadar ilerler. Ben buraya kadar geldim reklam vs geçtim artık dursun durduğu yerde derseniz kullanım azalır. Eğer reklam fikri varsa aklınızdada, üye çekmek için çekilişler kullanın. Çekiliş mantığı ve reklamı ile devam ederseniz daha çok kişiye hitap edersiniz. Hitap ettiğiniz kısım ise genç ve orta yaşlı kişiler olcaktır. Bu zor günlerde herkes çekilişleri sever😁😁. Şimdiden kolay gelsin başarılar diliyorum👍