Düpedüz karalama yalnız bu.
1) Altyapıyı kullanmadıysanız yorum yapmayın. Varsayım ile hareket ederek yaptığınız kötü yorum karalamaya girer. "tahmin ediyorum" "mevcuttur" gibi söylemler elle tutulur cinsten değildir.
2) ikasPay, Birleşik Ödeme (PayZee) üzerinden çalışır ve ödemeler ertesi gün hesabınıza düşer. Parayı işletme gibi bir durum yoktur.
3) Kargo anlaşmaları sayesinde sizin paranızı işletmek yerine tasarruf yapmanızı sağlarlar.
4) Fazlaca reklam çıkmalarının nedeni ürünlerine güveniyor, Almanya, Hollanda ve Benelüks başta olmak üzere Avrupa ve ardından Amerika'ya açılma planları olduğundan dolayıdır. Ürünleri başarılı oldukları için yatırım alabilmektedirler ve bu harcamayı da gayettabi reklama harcayabilmektedirler.
5) Şifreleri vermeme / para karşılığı verme gibi bir durum söz konusu değildir. Kanıt sunmazsanız yalan söylediğinizi ve karalama için sizin başkalarından para aldığınızı kabul etmiş olursunuz.
6) Söyleyeceğinizi bildiğimden; ikas çalışanı değil, markaya sadık bir iş ortağıyım.
Hocam bunun karalama ile ilgisi yok Yani komşum telefon numarasını vereyim İsterseniz konuşun
Benim elime ne geçecek yani sizin yaşamamış olduğunuz problemleri benim en yakın komşum yaşadı sistemin tamamen kendi kontrolünde olunmayan şeyler de böyle sıkıntılar çıkıyor